HOSTING DIENSTEN

Image2day maakt gebruik van de diensten van de snelste hostingleverancier ter wereld. Terwijl wij uw WordPress website/webshop onderbrengen bij onze Managed WordPress Hosting en de technische kant van uw site/shop bewaken, kunt u zorgeloos aan uw content, blog en/of online inrichting en assortiment werken. 

Bij vragen over uw WordPress-omgeving neemt u contact op met onze experts, die dankzij onze online chat uw vragen direct kunnen beantwoorden. Bij een uitgebreid vraagstuk kunt u ons beter mailen of bellen; we lossen uw probleem dan onmiddellijk op.

SNELSTE PRESTATIES

Image2day heeft gekozen voor samenwerking met Managed WordPress Hosting vanwege de snelst denkbare prestaties van dit moment. Om deze snelheid te waarborgen, hebben wij aparte servers geïnstalleerd. Uiteraard beschikken deze servers over de nieuwste technologie SSD schijven. Met SSD beschikt u over de snelste, meest betrouwbare en zuinigste dataopslag en -aandrijving, en dus over een razendsnelle site/shop!
Snelste prestaties

MIGRATIE

Image2day kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en 100% toewijding. Deze instelling in combinatie met onze expertise – sinds 1994 opgebouwd – staat garant voor succes. Met onze professionele mix van maatwerk-strategie, branding, online marketing en een onweerstaanbare, functionele website en/of webshop tillen wij uw bedrijf naar een hoger niveau. Uw vraagstukken zien wij als kansen dankzij onze creatieve inzet van digitale marketing.

Image2day is zowel sparringpartner op beleidsniveau als uitvoerende op de terreinen content creatie, copywriting, e-commerce en webdesign. Wij zijn meer dan een communicatie- en ontwerpbureau; Image2day zorgt ervoor dat meteen bij de eerste online (her)presentatie van uw bedrijf en aanbod u de massa glansrijk overstijgt.
Migratie Website
Backup  en veiligheid

BACKUP & VEILIGHEID

Onze geavanceerde en geautomatiseerde anti-DDos bescherming maakt onderdeel uit van ons hostingpakket. Dagelijks maakt deze tool een backup van uw website/webshop. U hoeft hier dus niets voor te doen. Image2day staat 24/7 garant voor de beveiliging van uw site/shop!

EN NU?

KOFFIE?

Wij begrijpen wat voor uw bedrijf, uw merk, werkt. Geef ons team van zeer professionele vakmensen alle vrijheid én uw vertrouwen, en wij gaan met u en voor u aan de slag!
Espresso bij Image2day
Wat nu? Wat ons betreft nodig wij u uit voor een lekkere espresso en bespreken we de mogelijkheden voor UW bedrijf!
Op de koffie bij Image2day
Top databaserocketlayers