WEB

DESIGN

We creëren op maat gemaakte websites voor onze relaties in het brede spectrum van elke branche. We blijven op de hoogte van de laatste trends, en we houden ons als team scherp door onderling kritisch ons werk te beoordelen, met als doel onverminderd frisse resultaten en zin in elke nieuwe uitdaging. Het web ontwerpproces is niet alleen zeer creatief, ook erg technisch – van back-endsystemen tot UI-visuals. Ons team is gespecialiseerd in dit veld.
Webdesign Start

01. START


We nodigen u uit voor een overleg en bespreken uw visie op uw nieuwste site, en natuurlijk geven wij onze aanbevelingen.
Webdesign Anayles

02. ANALYSE


Wat doen uw concurrenten? Wat zijn uw algemene bedrijfsdoelstellingen? We analyseren uw huidige digitale presentatie, benoemen de sterke en de zwakke punten, en zorgen ervoor dat uw nieuwe site een groot succes wordt met blijvend gewenst effect.

03. BLAUWDRUK


Ons ontwerpteam maakt technische draadframes; in wezen een blauwdruk van uw site. Tijdens dit proces verkennen we de effecten van de gekozen lay-out en zorgen we ervoor dat alles op de juiste plaats staat, voordat u de vruchten gaat plukken.
Webdesign Ontwerp

04. ONTWERP


Ons ontwerpteam maakt technische draadframes; in wezen een blauwdruk van uw site. Tijdens dit proces verkennen we de effecten van de gekozen lay-out en zorgen we ervoor dat alles op de juiste plaats staat, voordat u de vruchten gaat plukken.
webdesign protyping

05. PROTOTYPING


Vervolgens zorgt ons team ervoor dat uw ontwerp wordt gepresenteerd via werkende prototypen om u een duidelijke kijk te geven op het resultaat. U kunt door de pagina’s van uw site scrollen, die al klaar zijn.

06. CODERING


Vervolgens codeert ons team uw site in wording. In deze fase lossen we ook technische problemen op waar we tegenaan zijn gelopen.

07. TESTING & DEBUGGING


Een belangrijk onderdeel van ons proces; de testfase. Ons hele team test de site grondig op verschillende browsers en pc’s.
Webdesign Presentatie

08. PRESENTATIE


Voor u en ons een mooi moment. Tijdens de presentatie bespreken we de eventuele laatste punten op de i.
Webdesign Live

09. LIVE!


Tijd om live te gaan! Onze ontwikkelaars implementeren uw nieuwe website van de werk-server naar de live-server. U kunt uw bedrijf (her)presenteren!

10. EVALUATIE


Indien u dat wenst, zullen wij uw website voortdurend onderhouden, zodat deze voldoet aan de veranderende omstandigheden van uw gebruikers en digitale omgeving. In welke mate u ons wilt betrekken bij onderhoud, bepaalt u.

EN NU?

KOFFIE?

Wij begrijpen wat voor uw bedrijf, uw merk, werkt. Geef ons team van zeer professionele vakmensen alle vrijheid én uw vertrouwen, en wij gaan met u en voor u aan de slag!
Koffie bij Image2day
Wat nu? Wat ons betreft nodig wij u uit voor een lekkere espresso en bespreken we de mogelijkheden voor UW bedrijf!
JA, ik kom graag langs voor een kop koffie!
Top databaserocketlayers