WORDPRESS

ONDERHOUDSABONNEMENT?

Een website opleveren is één ding, ervoor zorgen dat deze in de toekomst op de zelfde manier BLIJFT functioneren is iets anders. Dan komt onderhoud aan een website ter sprake.

Wordpress is voortdurend in ontwikkeling. Er komen vaak nieuwe updates uit. Kleine updates met noodzakelijke beveiligingsupdates, maar ook grote updates waarin hele nieuwe functionaliteiten zitten. Het is verstandig deze updates bij te houden.
Onderhoudsabonnement bestellen

Waarom updaten?

Wanneer updates en noodzakelijke maatregelen ten behoeve van beveiliging achterblijven, dan kan er eenvoudig worden ingebroken. Dat is voor elke software eigenlijk zo.

Daarom bieden wij onderhoudsabonnementen aan met als doel om de performance van websites te optimaliseren en tegelijkertijd kwaadaardige malware en aanvallen van buitenaf te vermijden.
Onderhoudsabonnement bestellen
Waarom Updaten

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN HET

ONDERHOUDSABONNEMENT VAN IMAGE2DAY?

Image2day biedt het website onderhoudsabonnement aan. Al het technische website onderhoud en alle WordPress, Thema & plugin updates zijn inclusief bij het onderhoudsabonnement.

Je komt nooit voor verrassende onderhoudskosten te staan. Je weet waar je aan toe bent en het onderhoud van je website is gewoon goed geregeld. Simpel, zonder zorgen en tegen vaste kosten.

HET ONDERHOUDSABONNEMENT...

  • Zorgen voor de laatste updates en en beveiliging tegen hackaanvallen (zoals de BruteForce Attacks)
  • Backup van de database en terug zetten van de database bij calamiteiten
  • Backup maken van de belangrijkste bestanden
  • Upgrades van uw Wordpress installaties
  • Upgrade van plugins
  • Upgrade van het thema (alleen als website is ontwikkeld door image2day)
  • Opruimen van spamberichten


  • Het onderhoudscontract kost € 30,- per maand. En wordt jaarlijks gefactureerd: € 360,- per jaar. Voor overige uitbreidingen en wijzigingen wordt € 60,- per uur berekend.
Ja, ik wil graag een Wordpress onderhoudsabonnement

GEEN ONDERHOUDSABONNEMENT?

DIT ZIJN ONZE TARIEVEN...

  • Wijzigingen tot 30 minuten) betaalt u € 50,- (*waarom?).
  • Onsuurtarief zit op € 85,-.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

*) Per maand krijgen we veel mail of Whatsapp binnen met de vraag of we ‘even’ iets kunnen aanpassen. Geen probleem natuurlijk. Echter ‘even’ is voor u om het bericht te sturen slechts 2 minuten, voor ons is het vaak 30min tot een uur werk. Komt dat 10x per week voor dan is dat op jaarbasis bijna 2 maanden aan werk. Vandaar dat Image2day ook een tarief van 30 minuten factureert. Komt dat 1- of 2x voor, prima. Komt het vaker voor, is het verstandiger om een Internet onderhoudsabonnement te overwegen.
Onderhoudsabonnement bestellen
wat kost het

EN NU?

KOFFIE?

Wij begrijpen wat voor uw bedrijf, uw merk, werkt. Geef ons team van zeer professionele vakmensen alle vrijheid én uw vertrouwen, en wij gaan met u en voor u aan de slag!
Koffie bij Image2day
Wat nu? Wat ons betreft nodig wij u uit voor een lekkere espresso en bespreken we de mogelijkheden voor UW bedrijf!
Ja, ik neem contact op!
Top databaserocketlayers